| Product | Prijs |
|---|---|
| Mosselen Jumbo Neeltje Jans 1 KG. Topkwaliteit mossel uit Zeeland, een echt Zeeuws streekproduct. Afkomstig uit Nationaal Park Oosterschelde en/of de Waddenzee. Sortering Jumbo > 45-55 stuks per kilo. Dagvers geleverd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bestel minimaal 1 dag vantevoren voor 10.00 uur s'ochtends, beperkt op voorraad. | € 11,50 |
| Oesters Zeeuwse Creuse. Doos 12 stuks. De Oosterschelde Creuse is een verfijnde, frisse oester met een lichtfruitig en heerlijk zilt accent. De robuuste zeesmaak van de Oosterschelde zorgt voor de verfijnde bite waarmee deze oester zich onderscheidt. Dagvers geleverd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bestel minimaal 1 dag vantevoren voor 10.00 uur s'ochtends. | € 24,- |
| Oesters Zeeuws Plat. Doos 12 stuks. De Zeeuwse platte oester wordt door zijn kenmerkende en karakteristieke smaak door de grootste oesterliefhebbers geprezen: uniek & zilt. Eet ze puur natuur of met een kleine toevoeging van peper en/of citroen. Platte oesters groeien op de meest voedselrijke gebieden in ongeveer 4 tot 5 jaar uit tot een prachtige oester. Dagvers geleverd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bestel minimaal 1 dag vantevoren voor 10.00 uur s'ochtends. | € 27,- |
| Oesters Gillardeau Speciales No. 3. Doos 12 stuks. Deze oesters zijn een typische Franse oester, bekend om hun hoge kwaliteit en unieke smaak. Ze worden gekenmerkt door een evenwichtige smaak tussen zoet en zout, een romige textuur en een vlezig, krokant gevoel. Deze oesters zijn van het type "Spéciales de Claires", wat betekent dat ze nog beter zijn dan de reguliere "Fine de Claires" oesters. Ze worden gegraveerd met het logo van Gillardeau om hun authenticiteit te waarborgen. Dagvers geleverd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bestel minimaal 1 dag vantevoren voor 10.00 uur s'ochtends. | € 32,95 |
| Venusschelpen/Vongoles. 1KG. Venusschelpen of vongoles zijn kleine schelpjes die veelal gegeten worden in Spanje en Portugal. Los in een pannetje zoals wij het mosselpannetje kennen of bij bijvoorbeeld spaghetti (met schelp er bovenop geserveerd) of zonder schelp er doorheen gemixt. Het vlees is wit en stevig. De een beschrijft het als fruitig, de ander als zoet. Vongoles of venusschelpen worden geleverd in een netje. | € 19,75 |
| Gamba Black Tiger Easy Peel (rauw). Deze bekende garnaal (real count) wordt gekweekt in zeewater in Zuidoost-Azië op extensieve of semi-intensieve wijze. Het schaaldier is herkenbaar aan de donkere kleur met blauw/grijze strepen op de staart. Gebakken of gekookt kleurt de gamba oranjeroze. Het vlees is vast en krokant van structuur. Bij deze garnalen zonder kop is de rug ingesneden zodat ze makkelijk pelbaar zijn na bereiding. Deze garnalen zijn 'real count' afgewogen en zitten per 16 - 20 stuks in een Engelse pond (454 gram). | € 2,45 (per 100 gr.) Per afname zak 1 KG €22,- |
| Gamba Black Tiger Peeled & Deveined (rauw). In tegenstelling tot hierboven beschreven gamba, is deze al volledig gepeld en ontdarmd. | € 2,45 (per 100 gr.) Per afname zak 1 KG €22,- |
| Scampi's gepeld (voorgekookt). Ideaal voor op de gourmet/bbq. In een paar minuten krokant bakken en klaar. | € 2,45 (per 100 gr.) Per afname zak 1 KG €22,- |
| Argentijnse garnalen met kop (rauw). Argentijnse rode garnalen, ook bekend als wilde Argentijnse gamba's, zijn een culinaire delicatesse. Ze onderscheiden zich door hun heldere rode kleur, zelfs rauw, en hun rijke, zoete en licht nootachtige smaak. Deze garnalen worden in het wild gevangen in de koude wateren voor de kust van Argentinië. | € 22,95 (per kg) |
| Coquilles vlees/St. Jacobsschelp. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak. | € 5,25 (per 100 gr.) |